Σέρρες: Οι μαθητές του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου παρουσιάζουν την "12η Νύχτα" του Σαίξπηρ

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του για τη συμπλήρωση των 20 ετών λειτουργίας του, παρουσιάζει την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:00, τη θεατρική παράσταση με τίτλο «12η Νύχτα» του Σαίξπηρ.

Συντελεστές της παράστασης είναι οι μαθητές και μαθήτριες του Θεατρικού μας Ομίλου σε παραγωγή, επίβλεψη και σκηνοθεσία της πρώην Προέδρου & Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Καλλιόπης Ευαγγελίδου.

Την εκδήλωση πλαισιώσουν με χορευτικά δρώμενα οι μαθήτριες του Ομίλου Μοντέρνου Χορού του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των καθηγητριών χορού κ.κ. Αθηνάς και Φανής Σιώτη και η χορωδία του σχολείου μας με υπεύθυνη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης την εκπαιδευτικό κ. Νατάσα Σαββοπούλου.

Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσεται και μία σύντομη παρουσίαση των δράσεων των ομίλων.

Στον προθάλαμο του θεάτρου θα υπάρχουν εκθέματα των εργασιών από τους ομίλους της Ρομποτικής και της Τρισδιάστατης Εκτύπωσης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλο το Σερραϊκό κοινό και η χρονική της διάρκεια θα είναι περίπου 90 λεπτά.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας ενδυναμώσει στη συνέχιση του έργου μας. Ένα έργο που προσβλέπει στην προαγωγή των γραμμάτων, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 22 Απρ. 2024 - 19:31