Ειλικρινής - Αξιοπρεπής - Ανθρώπινος

Η συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη,  υπογράμμισε τις γνωστές παθογένειες του πολιτικού συστήματος κυρίως, όμως, ανέδειξε την ποιότητα των προσωπικών χαρακτηριστικών των Νίκου Ανδρουλάκη, Σωκράτη Φάμμελου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, του αχταρμά της «Νέας Αριστεράς» και, όσων υπέγραψαν την πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης. 
Η οργανωμένη επίθεση του ΠαΣοΚ και, των εκδοτικών συμφερόντων εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος καθίσταται πασιφανής τόσο με την πρόταση του σοδομίτη Στέφανου Κασσελάκη που ως νεοσύλλεκτος, με στολή παραλλαγής, παλάσκες και εφ’ όπλου λόγχη ζήτησε την άμεση διενέργεια εκλογών με διεθνείς παρατηρητές, όσο και του Νίκου Φαραντούρη που, χάνοντας κάθε ίχνος σοβαρότητας, ευχήθηκε «η ευρωπαία εισαγγελέας να παραιτήσει την κυβέρνηση»! 
Η επίθεση των μισθωτών οργάνων του ολιγάρχη και, των πολιτικών υποτακτικών του στο ΠαΣοΚ επικεντρώθηκε στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή για προφανείς πολιτικούς λόγους, αφού, η αλήθεια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα επί της ουσίας, έχει αποκαλυφθεί με την ομολογία ενοχής του μοιραίου σταθμάρχη.
Ο Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής υπερασπίστηκε στη Βουλή με επιτυχία τόσο το Δημοκρατικό Πολίτευμα, όσο και την επιτυχημένη του θητεία στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δηλώνοντας: «Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία».
Αξιοπρεπής σε σχέση με τον αναξιοπρεπή και θρασύ Νίκο Ανδρουλάκη.
Ανθρώπινος  απέναντι στον κανιβαλισμό του Σωκράτη Φάμμελου.
Ψύχραιμος και πνευματικά συγκροτημένος, σε σχέση με την «επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ειλικρινής και με ενσυναίσθηση προς τους γονείς των αδικοχαμένων συμπολιτών μας, απέναντι στους προκλητικούς, υποκριτές και κυνικούς της «Νέας Αριστεράς» που, χυδαία εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο. 
Ο πολιτικά έντιμος Κωνσταντίνος Αχ Καραμανλής, πέρα από το ότι βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος από την πρώτη ώρα της τραγωδίας, ανέλαβε το πολιτικό κόστος του δυστυχήματος και παραιτήθηκε του υπουργήματός του, πράξη που δεν έκανε κανείς υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που είχαν την πολιτική ευθύνη για εκατοντάδες θύματα από «στραβές στη βάρδια τους», όπως στο Μάτι, τη Μάνδρα και το ναυάγιο του σαπιοκάραβου «Εξπρές Σάμινα».  
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που, από τον ΣΥΡΙΖΑ διώχτηκε με τις κλωτσιές, αυτή που δεν έχει τσίπα πάνω της αφού παραίτησε με το έτσι θέλω εκλεγμένους συμπολίτες μας, δήλωσε ότι «ντρέπεται», γιατί ο Καραμανλής έθεσε στην κρίση του Σερραϊκού λαού την πολιτική του οντότητα!
 Με ποιο δικαίωμα, όμως,  η πρόεδρος του πολιτικού «εκτρώματος» Πλεύση Ελευθερίας,  Ζωή Κωνσταντοπούλου, κρίνει το λαό των Σερρών για την επιλογή των εκπροσώπων του;
Ο Σερραϊκός λαός, φυσικός δικαστής κάθε πολιτικού, εξέλεξε και, μάλιστα, με αντίπαλο τον «άχαστο» Αλέξη Τσίπρα, πρώτο και με διαφορά τον Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή στη Βουλή των Ελλήνων, διότι είχε εμπειρία της αξιοπρέπειάς του, βεβαιότητα της ειλικρινείας του και, καμία αμφιβολία για την ποιότητα της ανθρωπιάς του. 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 29 Μαρ. 2024 - 10:25